Eirhem bygger nytt äldreboende i Trelleborg

Eirhem har fått förtroendet att bygga ett nytt äldreboende på Johan Kocksgatan i Trelleborg. Boendet uppförs i samarbete med Attendo och inflyttning är planerad till vintern 2019. Eirhem är byggherre och kommer att bygga, äga och förvalta fastigheten. 

Johan Kocksgatan ligger på ett lugnt och grönskande, men ändå centralt läge i Trelleborg. Äldreboendet, med plats för 54 välplanerade lägenheter, blir väl integrerat i bostadsområdet som helhet.

Boendet, Attendo Johan Kocksgatan, är planerat som ett så kallat livsstilsboende med Attendos koncept Sport & Spa. De äldre kommer att kunna fortsätta leva ett stimulerande liv med tillgång till bland annat träning i gym och olika spabehandlingar. Utgångspunkten är att en aktiv och stimulerande vardag har en positiv inverkan på oss alla, oavsett ålder.

– Eirhem har gedigen erfarenhet från att långsiktigt bygga, äga och förvalta äldreboenden och vi är stolta över att vi har fått uppdraget och glada över att ännu en gång få samarbeta med Attendo, säger Andreas Granberg, VD Eirhem.

Bygglovet fastställdes i juni månad och byggstart blir nu under hösten.
– Vi är stolta över våra livsstilsboenden och detta projekt är inget undantag. Här kommer de boende att kunna fokusera på välbefinnande och träning – två aspekter som går hand i hand, säger Malin Fredgardh Huber, regionchef i Attendo.
Länk till bilder: https://www.eirhem.se/nyheter/trelleborg

För mer information:
Andreas Granberg, VD
0733-23 21 52
andreas.granberg@eirhem.se

Daniel Falk, Marknadschef
0705-88 03 35
daniel.falk@eirhem.se